Toont alle 13 resultaten

 • Avontuurlijk cadeau

   40,00 80,00

  Maak je vrienden of collega’s blij met bijzonder cadeau en stuur hen op micro-avontuur. De voucher is in te wisselen voor een SUP-avontuur of in te zetten als korting op een van onze groeps experiences.

 • Grounded T-shirt organisch katoen – unisex – blauw

   29,95

  t-shirt, Grounded – rood – organisch katoen

 • Grounded T-shirt organisch katoen – unisex – rood

   29,95

  t-shirt, Grounded – rood – organisch katoen

 • Wildplukken

  Verbinding met de natuur zorgt voor meer geluk en minder stress. Ga die verbinding aan door het prikkelen van de zintuigen middels één of een combinatie van onze workshops.

  Neem voor een maatwerk aanbod contact met ons op.

 • Team Experience A

   75,00

  Begin je dag met een lunch in een fijne setting in de buitenlucht. Vervolgens ontdek je het Noorden met een verrassende team-buildingsactiviteit. Verwacht geen Paintball, Lasergame of potje bowlen. Je gaat samen met je collega’s de natuur in! De exacte inhoud van de expeditie ontrafelt zich pas tijdens de dag zelf…

  Deze experience start rond 12.00 uur en eindigt rond 16.00 uur.
  De vermelde prijs is een vanaf prijs p.p. en afhankelijk van het aantal personen.

 • Team Experience B

   95,00

  Begin je dag met een lunch in een fijne setting in de buitenlucht. Vervolgens ontdek je het Noorden met een verrassende team-buildingsactiviteit. Verwacht geen Paintball, Lasergame of potje bowlen; je gaat samen met je collega’s de natuur in! Deze experience is een uitgebreide variant van pakket A, waarbij je de middag afsluit met een borrel op een niet-alledaagse locatie. De exacte inhoud van de expeditie ontrafelt zich pas tijdens de dag zelf…

  Deze experience start rond 12.00 uur en eindigt rond 17.30 uur
  De vermelde prijs is een vanaf prijs p.p. en afhankelijk van het aantal personen.

 • Team Experience C (programma op maat)

   115,00

  Met de Grounded Team Experience laten wij jou en je team voorbij de eigen horizon kijken. Je zult zien dat de rust en ruimte van Noord-Nederland teams verbindt en zo de mooiste ideeën ontstaan. Voor dit programma op maat gaan we samen met jou in gesprek en komen we tot een waardevol programma. Spelen er belangrijke thema’s binnen jou organisatie? Of kan de communicatie binnen jouw team verbeterd worden? Wij denken graag met je mee.

  Deze experience is inclusief een heerlijke lunch en/of diner en het ontdekken van niet-alledaagse locaties in de buitenlucht. Buiten is altijd wat te beleven. Daarom zijn onze experiences het hele jaar door te boeken. Het wisselen van de seizoenen zien we als een mooie uitdaging waar wij onze avonturen graag op aanpassen.
  De vermelde prijs is een vanaf prijs p.p. en afhankelijk van het aantal personen.

  Neem voor een maatwerk aanbod contact met ons op.

 • Suppen voor beginners

   27,50

  Over meren, diepen en maren. Van Oldambtmeer tot het Paterwoldsemeer. Van Reitdiep tot Waddenzee. Ga mee suppen en voel je vrij! Suppen is een uitdagende activiteit waar je niet alleen fit, maar ook erg ontspannen van wordt. Om die echte ontspanning te kunnen ervaren is het boeken van een clinic, waarin jou alle vaardigheden van het suppen worden bijgebracht, misschien geen overbodige luxe.

 • Suppen bij volle maan

   40,00

  Ontvlucht de drukte van de stad en ga met ons mee op een wel heel bijzonder avontuur. Want wanneer de avond is gevallen en de wind is gaan liggen, is Groningen stiekem op haar mooist. En wanneer de volle maan zich dan ook nog laat zien is de avond compleet.. Heb jij suppen bij maanlicht op je bucket list en wil je verzekerd zijn van een plek in 2023? Reserveer nu alvast je plek.

  Beschikbare data in 2023
  31 augustus (vol)
  29 september (2 beschikbaar)
  30 september (vol)
  28 oktober (7 plekken, allen bij goed weer) Maansverduistering!

 • Mini SUP Expeditie Op Maarhuizen

   38,50

  Onze SUP-expedities zijn verrassende suptours die je alleen, met z’n tweetjes of met een groep kunt doen. Met een inflatable SUP, een verrassende route en een picknickbox van Op Maarhuizen ga je, geheel op eigen houtje, het avontuur tegemoet.

 • Suppen op Maarhuizen

  SUP Verhuur

   18,00

  De Grounded SUP basis is gevestigd Op Maarhuizen. Vanaf hier kun je heerlijk suppen op Mensingerweersterloopdiep (ja echt). Vanaf hier peddel je zo naar het typisch Groningse dorp Mensingeweer en weer terug. Of kies voor een route via het Winsumerdiep richting het Reitdiep.

  You decide!

 • Huur waterdicht telefoonhoesje

   2,50
 • Plaatshouder

  Huur 12V SUP-pomp

   5,00