Genieten in het noorden van Nederland

We genieten van die kleine fijne dingen in het leven en geven dat inzicht graag door aan anderen.
En waar kan dat beter dan in het Noorden van Nederland.

stap uit het bekende

en verbreed je horizon

Bijzondere, impactvolle ervaringen

Grounded biedt bijzondere, impactvolle ervaringen en ontmoetingen dichtbij huis. We genieten van die kleine fijne dingen in het leven en geven dat inzicht graag door aan anderen. En waar kan dat beter dan in het Noorden van Nederland. Waar uitgestrekte landschappen je verwonderen en de altijd verre horizon en schilderachtige dorpjes je doen verbazen.

het noorden heeft alles in huis

Naar Frankrijk of Ibiza voor een dure retraite is passé. Het Noorden heeft alles in huis voor het opladen van lichaam en geest. Maar je zoektocht naar een bijzondere ervaring loopt meestal spaak en waarschijnlijk heb je helemaal geen zin in al dat uitzoekwerk. Bezorg jezelf geen onnodige kopzorgen,
de wereld staat al op z’n kop. Gun jou en je collega’s een reconnecting team-experience. Gewoon gaan en zien waar je uitkomt, wij hebben alles al voor je uitgezocht.

een geheel verzorgde

team experience

over

Sjoerdje & Lisanne

Als echte noordelingen, geboren Drenten met Gronings / Friese roots hebben natuur en ruimte voor Sjoerdje en Lisanne een haast vanzelfsprekende aantrekkingskracht. Hun jeugd voltrok zich veelal in de Drentse natuur. Vrije tijd en vakanties stonden in het teken van oneindig buitenspelen: zwemmen, kampvuurtjes stoken en slootje springen. Altijd op ontdekkingstocht, dichtbij of verder van huis. Buitenspelen doen ze nog steeds. Op de racefiets door het Ommeland, zwemmen in het Reitdiep, wandelen door het Fochteloërveen of suppen op het Lauwersmeer. Met enige regelmaat laten ze hun hectische bestaan voor wat het is en komen ze even op adem in het weidse land. Rust in het hoofd, zonder afleiding.
Om te werken aan hun eigen succes, wat het uiteindelijke doel ook is.

een frisse geest

en een nieuwe dosis energie

Ze komen terug met een frisse geest en een nieuwe dosis energie. Gegrond, zodat ze de krachten die in het leven op hen afkomen prima aan kunnen. Lisanne en Sjoerdje delen hun ervaringen en ontmoetingen met veel plezier met jou. De activiteiten en locaties van Grounded Expedities zijn zorgvuldig gekozen en heerlijk kleinschalig. Alle Noorderlingen zullen blij zijn met je komst.

Onze trips

Bekijk al onze avonturen