Genieten in het noorden van Nederland

We genieten van die kleine fijne dingen in het leven en geven dat inzicht graag door aan anderen.
En waar kan dat beter dan in het Noorden van Nederland.

Opladen

van lichaam en geest

Bijzondere, impactvolle ervaringen

Grounded biedt bijzondere, impactvolle ervaringen en ontmoetingen dichtbij huis. We genieten van die kleine fijne dingen in het leven en geven dat inzicht graag door aan anderen. En waar kan dat beter dan in het Noorden van Nederland. Waar uitgestrekte landschappen je verwonderen en de altijd verre horizon en schilderachtige dorpjes je doen verbazen.

het noorden heeft alles in huis

Naar Frankrijk of Ibiza voor een dure retraite is passé. Groningen en Drenthe hebben alles in huis voor het opladen van lichaam en geest. In de vorm van een verrassende roadtrip met een naaste, of een reconnecting team-experience met je vrienden of collega’s. Hier kom je weer tot jezelf en ervaar je echte vrijheid. 

roadtrip

of een reconnecting
team-experience

Grounded

Over Sjoerdje

Als echte noordeling, een geboren Drent met Gronings / Friese roots hebben natuur en ruimte voor Sjoerdje een haast vanzelfsprekende aantrekkingskracht. 

Haar jeugd voltrok zich veelal in de Drentse bossen. Vrije tijd en vakanties stonden in het teken van oneindig buitenspelen: zwemmen, kampvuurtjes stoken en hutten bouwen. Altijd op ontdekkingstocht, dichtbij of verder van huis. Buitenspelen doet ze nog steeds. Op de racefiets door het Ommeland, zwemmen in het Reitdiep of suppen op het Lauwersmeer. Met enige regelmaat laat ze haar hectische bestaan voor wat het is en komt ze even op adem in het Groningse weidse land. Rust in haar hoofd, zonder afleiding.

een frisse geest

en een nieuwe dosis energie

Om te werken aan haar eigen succes, wat het uiteindelijke doel ook is. Ze komt terug met een frisse geest en een nieuwe dosis energie. Gegrond, zodat ze de krachten die in het leven op haar afkomen prima aan kan. Sjoerdje deelt haar ervaringen en ontmoetingen met veel plezier met jou. De activiteiten en locaties van Grounded Expedities zijn zorgvuldig gekozen en heerlijk kleinschalig. Alle Noorderlingen zullen blij zijn met je komst.

Onze trips

Bekijk al onze avonturen