slapen aan het wad


kom helemaal tot jezelf

in noordpolderzijl

ga offline

aan de rand van ‘t wad in een van onze moderne en eenvoudige waddenhuisjes of kom kamperen met een campertje of tent. Op ‘Basecamp Noordpolderzijl’ kom je even helemaal tot rust. Hier zijn de nachten nog echt donker en stil en is op sommige momenten zelfs het Noorderlicht te zien! Geniet van het adembenemende uitzicht over de Waddenzee, het geluid van de vogels, het ruisen van de wind en de zilte zeelucht. Noordpolderzijl is de ideale uitvalsbasis voor jouw wadlooptocht, trektocht of vakantie aan de waddenkust.

slapen in een Waddenhuisje

Onze waddenhuisjes bieden plaats aan 2 personen (maximaal 4) en zijn uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een eenvoudig maar comfortabel verblijf:
een douche, toilet, keukentje met 2-pitsfornuis koelkast en verwarming.

Basecamp Noordpolderzijl ligt vlak achter de Waddenzeedijk en is een mooie rustige plek tussen het groen. Elk huisje heeft een eigen vlonder-terras.
Vanaf hier loop je zo de waddendijk over om een wandeling te maken door de kwelder.

Wanneer kom jij slapen aan het wad? Je boekt een waddenhuisje al vanaf €75,- per nacht (minimaal verblijf 2 nachten).

beleef de donkerte

van de wadden

Kamperen

Camperaars en tentparkeerders zijn ook van harte welkom in Noordpolderzijl! Met slechts 6 plekken voor camper(busjes) en 5 tentplaatsen is het terrein bij uitstek geschikt voor rustzoekers en liefhebbers van kleinschaligheid. We houden deze bijzondere plek graag beschikbaar voor reizigers die ‘op de bonnefooi’ komen. Wil je toch reserveren? Dat kan via de Ease2Pay AanUit app, maar niet eerder dan 24 uur voor aankomst.

Voorzieningen & info
– Douche, toilet & afwaskeuken
– Stroom (4A, betaling via Ease2Pay/Aanuit app)
– Max. camperlengte 8 meter
– Max. verblijfsduur 5 dagen
– Honden zijn toegestaan mits aangelijnd
– Vuil water lozen is niet mogelijk

Prijzen
Nachttarief excl. stroomverbruik €14,-
Toeristenbelasting p.p.p.n. €1,-

Self check-in
Kampeerders hebben toegang tot het terrein en het sanitair via de app Ease2Pay AanUit. Ben je van plan om te komen of sta je op dit moment al voor de slagboom? Lees alle informatie over dit systeem zorgvuldig door op de website van Ease2Pay en download de app op je telefoon. Registreer je als gebruiker en doorloop daarna de stappen. Voor vragen verwijzen we je naar de supportpagina van Ease2Pay AanUit.

neem contact op

Onze trips

Bekijk al onze avonturen